facebook

facebook

facebook

NIEUWS

Bomen zwembad de Looermark

2012-10-20 Meer
 

Glijbaan zwembad Looermark

2012-09-27 Meer
 

Inventarislijsten

2012-09-05 Meer
 

TRI-veiling

2012-08-30 Meer
 

Groene buitenruimte als uitgangspunt

Grip op Groen: ruime ervaring in management buitenruimte

Onder de naam ‘Grip op Groen’ stel ik als adviseur en projectmanager sinds 1 januari 2012 graag mijn ervaring ter beschikking van particulieren en bedrijven voor een breed scala aan werkzaamheden. De link naar het groen in de buitenruimte is daarbij het uitgangspunt. Met een brede ervaring kan Grip op Groen een rol spelen bij planning, uitvoering en management van groenprojecten. Daartoe behoren ook kleinschalige bouwwerkzaamheden en civiele werkzaamheden.

Tuinen en groenvoorzieningen sinds ‘79

Samen met mijn vrouw startte ik in 1979 een hoveniersbedrijf. Door de jaren heen groeide het bedrijf uit tot een middelgroot hoveniersbedrijf. Vele mooie tuinen hebben we in die periode aan mogen leggen en voor heel veel relaties hebben we jarenlang de tuinen en groenvoorzieningen mogen onderhouden. Na exact 25 jaar deden wij het bedrijf over aan de Koninklijke Ginkelgroep en is de vestiging van Ginkel Oost Nederland BV ontstaan. Als vestigingsleider heb ik daar acht jaar leiding aan mogen geven.

Sporen verdiend in de hovenierssector

De Koninklijke Ginkelgroep is een traditioneel Hoveniersbedrijf dat al meer dan een eeuw lang haar sporen heeft verdiend in de hovenierssector en daar ook vele bijzondere en grotere projecten vanuit haar expertise uitvoert. Zo hebben we vele mooie particuliere en bedrijfsmatige tuinen aan mogen leggen, prachtige sfeervolle zwemvijvers gemaakt en op daken zelfs complete parken aangebracht. Ook in natuurontwikkeling zijn met het project “Heem” boeiende terreinen ontstaan.

Brede ervaring

Tevens heb ik als vestigingsleider en uitvoerder van Pius Floris boomverzorging ook veel boomtechnische zaken kunnen uitvoeren. Kortom, ik heb een brede ervaring opgedaan in alle facetten van planning, aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen. Kijkt u op de website bij historie naar de verschillende projecten uit het verleden voor meer informatie.

Ik ben voor collega hoveniers beschikbaar als:

  • Organisatie- en managementadviseur
  • Interim-manager en projectleider

Voor de particuliere en bedrijfsmatige markt:

  • Onafhankelijk adviseur groene buitenruimte
  • Directievoerder voor aanleg en onderhoud
  • Projectleider uitvoering

Bas van Swigchem

Tweet...